Σχετικά με εμάς

Στόχος μας είναι να στηρίζουμε τους πλέον σημαντικούς τομείς της ελληνικής οικονομίας, τη βαριά βιομηχανία και τις κατασκευές. Με έργα πρωτοπόρα, αξιόπιστα, θεμελιωμένα γερά πάνω στην μακρόχρονη εμπειρία και την πολύτιμη τεχνογνωσία μας, δημιουργούμε κατασκευαστικές λύσεις που καλύπτουν κάθε ανάγκη, αναλαμβάνοντας με απόλυτη υπευθυνότητα τη διεκπεραίωση κάθε απαιτητικής εφαρμογής.

Νοέμβριος 1975

Η πρώτη εγκατάσταση της εταιρείας, σαν ΕΤΗΛ ΕΠΕ, έγινε το Νοέμβριο του 1975 σε ενοικιαζόμενους χώρους στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης με ταυτόχρονη ειδίκευση και σημαντική επιτυχία και σε ναυπηγοεπισκευαστικές εργασίες.

Νοέμβριος 1975

Ιούνιος 1979

Τον Ιούνιο του 1979, η εταιρεία αυτονομήθηκε και μετονομάστηκε σε ΕΤΗΛ Θεσσαλονίκης ΕΠΕ, λειτουργώντας ως τεχνική εταιρεία, σε νέες εγκαταστάσεις στην περιοχή Αγχίαλου Θεσσαλονίκης.

1990

Το 1990 έλαβε το σημερινό σχήμα ως ΕΤΗΛ Α.Ε. και το 2005 απέκτησε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις.

1990

2002

Το 2002 ίδρυσε δυο θυγατρικές εταιρείες.
Το Μάιο, την ΑΡΓΟΣ ΑΕΒΕΞ στον Αλμυρό Μαγνησίας και το Σεπτέμβριο τη SIGMA-ΙS SA με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Pernik της Βουλγαρίας.

2020

Τον Οκτώβριο 2020 η Sigma IS SA μετονομάζεται σε Stomana Engineering.

2020

Προσωπικό

 

Η ΕΤΗΛ Α.Ε. υποστηρίζει το ομαδικό πνεύμα συνεργασίας και ζητά από τους εργαζομένους προτάσεις που θα βελτιώσουν την παραγωγικότητα και τις υπηρεσίες που παρέχει, προστατεύοντας ταυτόχρονα το περιβάλλον.

Επιθυμεί το ενδιαφέρον τους για την εταιρεία, τη συμβολή τους στη διάδοση της τεχνογνωσίας, στην ανάπτυξη των εργασιακών τεχνικών, καθώς και τη βοήθειά τους στην τήρηση των κανόνων ασφαλείας.

Οι αμοιβές των εργαζομένων βασίζονται σε ένα μηνιαίο σύστημα αποδοχών, που περιλαμβάνει κι ένα πριμ επιβράβευσης ανάλογα με την παραγωγικότητα, το πνεύμα συνεργασίας και την ποιότητα των εργασιών τους.

Image
Image

Περιβάλλον

 

Η ΕΤΗΛ Α.Ε.:

  • Εφαρμόζει την Περιβαλλοντική Νομοθεσία και πληροί τους όρους της έγκρισης Περιβαλλοντικών όρων της αρμόδιας αρχής.
  • Εφαρμόζει συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού της
  • Βελτιώνει συνεχώς την Περιβαλλοντική της συμπεριφορά σε θέματα πρόληψης αλλά και αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών.
  • Πραγματοποιεί συχνές Περιβαλλοντικές μετρήσεις (μέτρηση θορύβου, κατανάλωσης ενεργειακών πόρων κ.λ.).